Projectmanagement

15+ jaar kennis en ervaring in grote zonne-energie projecten.

Het aanspreekpunt voor grote projecten.

Ennex wil voor wat betreft Projectmanagement hét aanspreekpunt worden voor grote zonne-energieprojecten in Nederland.

Sunadise wil hierbij bekend worden als partij die zich inzet voor de klant op het gebied van inkoop, projectengineering en ondersteuning in de projectleiding. Sunadise legt haar focus bij deze projecten voornamelijk op standaardisatie en een gunstige LCOE-factor over een periode van 20 tot 25 jaar, ofwel de kosten per kWh gedurende deze periode. Hierdoor ligt de focus op prijs én kwaliteit voor een langdurige termijn.

Projectmanagement zonne-installatie voor bedrijven

Sunadise heeft de kennis en ervaring in grote zonne-energie projecten. Het gaat hierbij om projecten en aanbestedingen vanaf 1 MWp. Wij kunnen u voorzien van scherpe prijzen en advies voor zowel landgebonden als dakgebonden zonne-energiesystemen. Ook in Nederland weten we de weg naar de Nederlandse netbeheerders en kunnen we het complete traject van het eerste zonnepaneel tot en met de netaansluiting op een snelle en scherpe manier aanbieden. Voor kleinere projecten kunnen wij u helpen om de juiste gekwalificeerde installateur te vinden.

"Ennex wil met 3 projecten in de top 10 van Nederlands grootste zonne-energie dakprojecten staan. In deze projecten heeft Ennex het volledige projectmanagement aangeboden en uitgevoerd."

Eigenaar Ennex, voorheen Green Energy Solutions
Ben jij je aan het oriënteren voor de aanschaf van A kwaliteit Zonnepanelen? Onze experts hebben de beste voor je geselecteerd.