Onderhoudscontract zonnepanelen

Al 200+ bedrijven gingen je voor en zijn zeer tevreden over onze service en onderhoud. Wil jij jouw zonnepanelen installatie laten controleren door onze specialisten?

Actieve monitoring en onderhoud
200+ tevreden bedrijven
Bespaar direct op hoge kosten
30 jaar vermogensgarantie

Installeren en onderhouden zonnepanelen voor bedrijven

Wij bieden bedrijven een onderhoudscontract voor monitoring en reiniging van hun zonnepanelen installatie.

Jij wilt uiteraard ook een optimaal rendement uit je zonnepanelen installatie halen. Zonder veel omkijken en onverwachte kosten. Daarom bieden wij bedrijven met een kleine of grote zonnepanelen installatie een onderhoudscontract. Zo ben je als bedrijf altijd verzekerd van monitoring en tijdige reiniging van de zonnepanelen.

Waarom onderhoudscontract zonnepanelen

  • Veiligheid en tijdig detecteren van defecten
  • Verzekerd van optimaal rendement
  • Up-to-date zonnepanelen installatie, altijd volgens de nieuwste richtlijnen

Levensduur installatie

Wij bieden ook jouw bedrijf graag een onderhoudscontract om de levensduur, veiligheid en opbrengst te garanderen. Ook onverwachte onderhoudskosten kunnen worden voorkomen door periodiek onderhoud. Vraag nu naar onze voorwaarden voor een onderhoudscontract voor jouw zonnepanelen installatie, ook als deze niet door ons is geïnstalleerd. Groen worden moet zo eenvoudig mogelijk zijn.

Al 200+ bedrijven gaan je voor en zijn zeer tevreden over onze service en onderhoud.Onze onderhoudscontracten zijn flexibel en maandelijks opzegbaar tegen een scherp tarief. Krijg direct inzicht in de staat van je zonnepanelen installatie en voorkom onveilige situaties of onverwachte onderhoudskosten.

Aan de noord-oost kant van ons kantoor hebben wij 188 panelen laten plaatsen op een plat dak van bitumen. Geplaatst in een optimale positie.

Anja

Wij hebben 120 dubbelglas panelen laten plaatsen waar wij heel tevreden over zijn. Op advies zijn wij voor het merk Sepharim gegaan.

Niels

Meer rendement uit je zonnepanelen halen?

Om permanent aankoeken van vuil te voorkomen, raden wij aan om uw zonnepanelen minimaal 1 keer per 2 jaar te laten reinigen. Het reinigen van zonnepanelen dient te gebeuren zonder oplosmiddel of schoonmaakmiddel, deze middelen verwijderen namelijk niet alleen vuil, maar ook de anti-reflectieve coating van de zonnepanelen. In vervuilende omgevingen kunnen zonnepanelen al snel tot 20% minder opwekken binnen een jaar tijd.

Zorgeloos profiteren van zonnepanelen

Met een onderhoudscontract van Ennex voor monitoring, advies en reiniging van jouw installatie ben je altijd verzekerd van persoonlijke en ervaren specialisten die jouw ontzorgen op het gebied van veiligheid, inspectie, onderhoud en optimaal rendement.

Voordelen onderhoudscontract

Met een zonnepanelen onderhoudscontract van Ennex voor monitoring, advies en reiniging van jouw installatie ben je altijd verzekerd van een optimale opbrengst.

  • 1 of 2 keer per jaar complete reiniging
  • Actieve monitoring
  • Altijd up-to-date installatie
  • Inspectie/systeemcontrole
  • Geen voorrijkosten
  • Maandelijks opzegbaar

Onderhoud kleine installatie

Kleine zonnepanelen installatie reinigen (ca. 50zonnepanelen)

Wij reinigen de zonnepanelen met een zachte borstel, deze hebben we gemonteerd op een telescooparm, zo maken we de installatie schoon, staand vanaf de grond.

Onderhoud grote installatie

Grote installatie (ca. 300 zonnepanelen)

Voor grote installaties maken we gebruik van onze schoonmaakrobot. Deze zetten we op het dak met een hoogwerker, en vanuit de hoogwerker besturen we de robot en zorgen we voor goed overzicht.

Vanwege de voorbereidingstijd voor de verschillende type projecten zijn de startkosten voor kleine installaties circa €200, en voor grote installaties circa €500. Daarna rekenen we ongeveer €1,50 per paneel.