Slim parkeren met carport zonnepanelen.

Parkeerplaatsen kunnen worden ontworpen om de nieuwste technologieën op het gebied van zonne-energie en elektrisch laden te combineren in één product. We integreren installaties van zonnestroomsystemen, batterijopslag en oplaadpunten voor elektrische voertuigen tegen een geweldige prijs.


Verdien gemiddeld
€2000 per jaar!

solar-image
zonnepanelen-icon
Gratis onderhoud met totale ontzorging

Wij gaan voor écht totale ontzorging. Van adviesgesprek tot onderhoud. Wij bieden zelf één jaar gratis onderhoud op jouw panelen. Zo kan jij achterover leunen en doen wij de rest!

wallet-icon
Verborgen kosten? Een no-go!

Wij houden niet van onverwachte kosten. Wij vinden het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent.

smile-icon
Installatie binnen 14 dagen mét een glimlach

Met een glimlach en binnen de 14 dagen komen onze professionele installateurs jouw zonnepanelen plaatsen.

Doe de scan

arrow Onafhankelijk worden van jouw

nergieleverancier

Laad je auto op met de zon.

Met onze app heb je direct inzicht waar en wanneer je ook bent.

Doe de scan

arrow Onafhankelijk worden van jouw

energieleverancier

render beztla

De Opkomst van Solar Carports"

Bijna 3 miljoen huishoudens in Nederland hebben al zonnepanelen op hun dak liggen. Maar wist je dat je nu ook kunt kiezen voor een duurzame oplossing in de vorm van een solar carport? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het verduurzamen van jouw woning. Met meer dan 15 jaar ervaring als partner in het installeren van zonne- en warmtepompinstallaties, behalen we de meest optimale resultaten door energiebesparing. Kies voor een duurzame toekomst en ontdek de voordelen van een solar carport.

Scan mijn dak

Ja, ik wil besparen op mijn

energierekening

Achteraf altijd
100% tevreden

google-reviews

Ga next met Ennex

Wanneer je kiest voor ons als installateur van jouw zonne-installatie, ben je verzekerd van 20-30% meer rendement en een constante opbrengst gedurende 15 jaar. We streven naar de hoogste veiligheidsnormen, leveren kwaliteit en bieden persoonlijke service. Samen met jou dragen we bij aan een duurzamere wereld, stap voor stap. Wil je beginnen met het verduurzamen van jouw woning? Dan hebben we een op maat gemaakte offerte voor je, gebaseerd op satellietbeelden.

30 jaar garantie
30 jaar garantie
op je opbengst

Bij Ennex gaan we next step. Zo garanderen we jou van een opbrengst van 87,4% na 30 jaar. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over je rendement.

install-zonnepanelen-person
0% btw voor
zonnepanelen

Vanaf 1 januari 2023 is het btw-tarief voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning gewijzigd naar 0%!

zonnepanelen-person
Word baas met
je eigen energie!

Heb jij ook genoeg van die hoge energieprijzen?Wij snappen dat. Daarom helpen we jou om baas te worden van je eigen energie!

Veelgestelde vragen


Onze panelen zijn uit voorraad leverbaar, hierdoor heb jij binnen 2-4 weken de panelen op je dak.

Om te bepalen of je in aanmerking komt voor ons unieke concept, raden we aan om onze dakscan uit te voeren. Deze scan analyseert je dak en jouw situatie om te bepalen of je geschikt bent voor zonnepanelen zonder investering.

Absoluut! Bij Ennex doen we niet aan het huren van zonnepanelen. Je wordt direct en volledig eigenaar van de geïnstalleerde zonnepanelen.

Precies, bij ons betaal je gegarandeerd geen rente en geen voorschot. Ons doel is om duurzaamheid toegankelijk te maken zonder extra financiële lasten.

Gecertificeerde partner