Zonnepanelen advies verduurzamen

Advies en begeleiding bij het verduurzamen van jouw bedrijf. Hoogwaardige zonne-installatie voor bedrijven en grote projecten.

Wij zijn jouw partner voor zonne-energie advies in Nederland

Bij de meeste bedrijven wordt er vaak ‘vrijblijvend’ advies aangeboden, dat is bij Ennex niet het geval. Daar staat namelijk tegenover, dat wij met zekerheid durven te zeggen dat ons advies zich terugverdiend.

Bij een advies door Ennex moet u denken aan: advies voor verschillende typen en fabrikanten voor constructies, indak zonne-energie systemen, financieringsvormen voor projecten, (hybride) batterijsystemen en verduurzamingstrajecten.

Verder werken wij met (het internationaal door banken geaccepteerde) simulatieprogramma PV*SOL. Hierin kunnen wij bijna alle zonne-energie systemen simuleren, schaduwanalyses maken, batterijsystemen doorberekenen en een financiële opbrengstanalyse realiseren. Nadat u van ons een advies heeft ontvangen kunnen wij u ondersteunen met het inkooptraject, u mag dit natuurlijk ook zelf doen. Uiteraard is onze offerte check wél geheel gratis.

Ben jij je aan het oriënteren voor de aanschaf van A kwaliteit Zonnepanelen? Onze experts hebben de beste voor je geselecteerd.