Investeren in zonne-energie

Met een terugverdientijd van ongeveer 5 jaar en een levensduur van gegarandeerd 12-15 jaar zijn zonnepanelen een erg duurzame en slimme investering.

Terugverdientijd van 5 jaar

Groen worden moet voor iedereen zo eenvoudig mogelijk gemaakt worden. Wij kunnen ook jou volledig ontzorgen en begeleiden bij een slimme investering in zonne-energie.

Investeren in zonne-energie

Wij helpen bedrijven bij de volledige installatie van een slimme en duurzame zonne-installatie. Je wilt als bedrijf optimaal investeren in duurzaamheid en vooraf een helder beeld van het te behalen rendement. Onze solar experts denken graag vrijblijvend met je mee en laten je precies zien waar je op moet letten en welke mogelijkheden er zijn op het gebied van financiering en subsidie.

Onze missie, Groen worden moet zo eenvoudig mogelijk zijn. Wij zijn begonnen met het verduurzamen van bedrijven en grootschalige projecten en met 15+ jaar ervaring doen wij ook steeds vaker particulieren projecten en zonnepanelen installatie voor woningen.

Ben jij je aan het oriënteren voor de aanschaf van A kwaliteit Zonnepanelen? Onze experts hebben de beste voor je geselecteerd.