Zonnepanelen schuin dak

Steeds meer bedrijven plaatsen zonnepanelen.

Zonnepanelen plaatsen op een schuin dak

Energie besparen en bijdrage aan een schoner klimaat? Bij het plaatsen van zonnepanelen op een schuin dak passen ongeveer 0,6 zonnepanelen per m2 dakoppervlak.

De meest voorkomende manier is het plaatsen van zonnepanelen op een schuin dak. Voor MKB en grootschalige pv-installaties komt het vaker voor dat wij een projectplan maken en zonnepanelen installeren een gebouw met een plat dak.

Heb jij een schuin of plat dak voor jouw zonnepanelen project? Wilt u vrijblijvend de mogelijkheden en voor- nadelen bespreken?

"Wij zijn erg blij met de geïnstalleerde zonnepanelen installatie. Mooi en fijn systeem ook qua monitoring: ik ben erg benieuwd naar het resultaat en of deze overeenkomt met de prognose."
Penningmeester Sportclub Arnhem

Ben jij je aan het oriënteren voor de aanschaf van A kwaliteit Zonnepanelen? Onze experts hebben de beste voor je geselecteerd.


solar-image
zonnepanelen-icon
Gratis onderhoud met totale ontzorging

Wij gaan voor écht totale ontzorging. Van adviesgesprek tot onderhoud. Wij bieden zelf één jaar gratis onderhoud op jouw panelen. Zo kan jij achterover leunen en doen wij de rest!

wallet-icon
Verborgen kosten? Een no-go!

Wij houden niet van onverwachte kosten. Wij vinden het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent.

smile-icon
Installatie binnen 2-4 weken mét een glimlach

Met een glimlach en binnen 2-4 weken komen onze professionele installateurs jouw zonnepanelen plaatsen.

Doe de scan

arrow