Zonnepanelen kopen

Benieuwd wat een investering in zonnepanelen op het dak van jouw woning kan opleveren? Onze missie is om groen worden zo eenvoudig mogelijk te maken.

500 tevreden klanten
Installatie binnen 14 werkdagen
Beste prijs / kwaliteit
Inclusief BTW teruggave

Direct besparen op de hoge energiekosten

Verduurzamen samen met de buren, Profiteer!

Wij hebben A++ kwaliteit glas-glas zonnepanelen met 20-30% extra rendement. Ideaal voor zonnepanelen op het dak van jouw woning.

Direct besparen op energie kosten

Een investering in zonnepanelen is een duurzame oplossing voor het opwekken van je eigen duurzame stroom. Je bespaart al vanaf de eerste dag direct op je energierekening en het is goed voor het milieu. Wanneer je samen met je buren zonnepanelen afneemt krijgen jullie allemaal één zonnepaneel gratis. Zo maken wij het extra aantrekkelijk om je eigen duurzame energie op te wekken. Je verdient je zonnepanelen terug doordat je direct bespaart op je energierekening.* Bij aanschaf en montage van zonnepanelen door Ennex samen met uw buren ontvangt iedere deelnemende woning één gratis zonnepaneel. Prijzen zijn excl. BTW. Investeer in zonnepanelen samen met uw buren. Samen collectieve inkoop van zonnepanelen.

Bijna één op de acht huishoudens in Nederland heeft al zonnepanelen op het dak liggen. Dit is een goede ontwikkeling voor een beter milieu.

Sabrine

Energiezuinig wonen voelt goed en is beter voor het milieu. Ennex heeft bewezen dat het niet moeilijk hoeft te zijn om efficient te verduurzamen.

Martin

Bijna één op de acht huishoudens heeft al zonnepanelen

Bij 1,5 miljoen huishoudens in Nederland liggen al zonnepanelen op het dak. Wil jij ook zonnepanelen laten leggen op het dak van jouw woning? Wij kunnen als specialist in zonne-installaties je compleet ontzorgen. Met een goede prijs kwaliteit maken onze engineers een plan van aanpak en zullen een voorstel doen voor het type zonnepanelen dat bij jouw wensen past. Je ontvangt ook een prognose van de opbrengst en de verwachte terugverdientijd. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals schaduwwerking, ligging en de hoek van het dak.

Zonnepanelen informatie en kosten

Met 15 jaar ervaring weten wij dat elk project anders is en denken onze adviseurs vrijblijvend met je mee. Wij maken een uitgewerkt plan met scherpe offerte op basis van onze A kwaliteit zonnepanelen. Wanneer je kiest voor ons als installateur van jouw zonne-installatie ben je gegarandeerd van 20-30% meer rendement en een constante opbrengst gedurende 15 jaar. Om je toch een indicatie te geven van de gemiddelde prijzen en onze standaard pakketten, hebben wij een prijzentabel zonnepanelen voor particulieren.

Meer informatie over slim investeren in zonnepanelen samen met de buren?
Neem contact op