Zonnepanelen op uw eigen huis

Haal alles uit de zon met zonnepanelen. Gewoon op je eigen dak. Zo ben je heel groen en bespaar je meer dan € 1000 per jaar op je energierekening.

Waarom kiezen voor Ennex Solar Energy?

Altijd 100% groene stroom

Profiteer van 100% groene elektriciteit die energiekosten bespaart en de zonnestralen gebruikt om elektriciteit te produceren.

Projectbegeleiding

Met Ennex beschikt u ook over projectmanagement voor de zonne-energieprojecten in uw huizen.

Altijd een controle van uw dak en huis

Een technicus controleert of het werk daadwerkelijk kan worden uitgevoerd volgens de offerte. Dus geen gedoe tijdens de installatie!

Keuze uit verschillende zonnepanelen


De zonnepanelen zelf zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van uw persoonlijke zonnestelsel. Er zijn veel soorten en merken zonnepanelen. Om het een beetje makkelijker te maken, hebben onze experts de twee beste uit hun assortiment geselecteerd.


Beste Garantie

glas - glas (dubbelglas) zonnepaneel geeft u 30 jaar opbrengstgarantie met lage degradatie.

Specificatie
Merk Seraphim Solar
Vermogen 330wp
Kleuren Zwart frame
Productgarantie 15 jaar
Vermogensgarantie 30 jaar
Hoogste macht

Geselecteerd voor klanten die met weinig zonnepanelen toch een hoge opbrengst willen.

Specificatie
Merk Longi Solar
Vermogen 410Wp
Kleuren Volledig zwart
Productgarantie 12 jaar
Vermogensgarantie 25 jaar

Financieel advies

Het verduurzamen van je huis is vaak een investering. Uw energierekening zal onmiddellijk dalen en er zijn financiële regelingen om u te helpen. De experts van Ennex Solar Energy denken graag met u mee. Zij geven u gratis financieel advies over bijvoorbeeld subsidies, BTW-aangiften en aantrekkelijke leningen.

Bekijk meer

Vraag naar uw persoonlijke offerte geïnteresseerd?

Bij Ennex profiteert u van jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen, maar ook van advies over andere duurzamere Investeringen. In een gratis consult bespreken onze experts uw wensen en situatie. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte. Compleet en eerlijk advies op maat en een geweldige aanbieding in één. Handig, toch?

Gratis consult

Recente projecten

PV-installaties voor MKB bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen.

Meer producten

Ennex helpt je graag om over te schakelen naar een schoner en duurzamer leven. Of u nu een huis huurt of bezit, er is altijd een oplossing die bij u past.

Investeren in zonnepanelen en je huis duurzamer maken?

Onze ingenieurs controleren of het dak van uw woning geschikt is en wat uw investering oplevert. Geheel vrijblijvend en binnen enkele dagen een compleet adviesrapport.

Bereken hoeveel de zon jou kan opbrengen