Wil jij binnen 2-6 weken zonnepanelen op je dak?

Vraag een offerte en legplan op maat aan.

Wil jij zo snel mogelijk zonnepanelen op je dak? Wij installeren binnen 2-4 weken in Nederland. Wil jij weten of je in aanmerking komt? Vraag dan nu een offerte en legplan op maat aan met onze GRATIS dakscan.Servicepartner en distributeur van hoymiles micro-omvormerzonnepanelen icon
2 jaar Gratis service met totale ontzorging

Wij gaan voor écht totale ontzorging. Van adviesgesprek tot onderhoud. Wij bieden zelf 2 jaar gratis onderhoud op jouw zonnepanelen. Zo kan jij achterover leunen en doen wij de rest!

wallet icon
Verborgen kosten? Een no-go!

Wij houden niet van onverwachte kosten. Wij vinden het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent.

smile-icon
Installatie binnen 2-4 weken mét een glimlach

Met een glimlach en binnen 2-4 weken komen onze professionele installateurs jouw zonnepanelen plaatsen.

arrow Word onafhankelijk van jouw energieleverancier

24/7 inzicht in de app

Met onze app heb je direct inzicht waar en wanneer je ook bent.

Offerte aanvragen

Bespaar tot wel €1600 op je energierekening

app

Haal het maximale uit de zon deze zomermaanden

Geniet binnen 2-4 weken van de voordelen van zonne-energie. We bieden niet alleen hoogwaardige zonnepanelen van de beste fabrikanten, maar ook een persoonlijk legplan dat speciaal voor jouw is ontworpen.

Achteraf altijd
100% tevreden

google-reviews
Wil je niet wachten? Boek dan een online adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

Wil jij graag prioriteit op je aanvraag en je zonnepanelen snel op je dak hebben? Boek dan een gratis adviesgesprek met onze experts en krijg direct een beter beeld over wat wij voor je kunnen betekenen.

Dit gesprek is voor iedereen die binnen 2-4 weken wil genieten van de voordelen van zonne-energie en geld wil besparen op hun energierekening. We schetsen samen een haalbaar beeld over welke opbrengsten jij kan behalen.

Dit is allesbehalve een salesgesprek. Zorg dus dat je pen en papier bij de hand hebt en na het gesprek, als er een wederzijdse klik is, vertellen we uiteraard wat we te bieden hebben.

Let op: dit gesprek is enkel interessant voor je
30 jaar garantie
30 jaar garantie
op je opbengst

Bij Ennex gaan we next step. Zo garanderen we jou van een opbrengst van 87,4% na 30 jaar. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over je rendement.

install-zonnepanelen-person
0% btw voor
zonnepanelen

Vanaf 1 januari 2023 is het btw-tarief voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning gewijzigd naar 0%!

zonnepanelen-person
Word baas met
je eigen energie!

Heb jij ook genoeg van die hoge energieprijzen?Wij snappen dat. Daarom helpen we jou om baas te worden van je eigen energie!

Veelgestelde vragen


Onze panelen zijn uit voorraad leverbaar, hierdoor heb jij binnen 2-4 weken de panelen op je dak.

Doe de scan op onze website en kom te weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Vanaf 1 januari 2023 is het btw-tarief voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning gewijzigd naar 0%!

Ja, onze panelen zijn in tegenstelling tot vele andere bedrijven uit voorraad leverbaar. We gebruiken enkel kwaliteitspanelen van Tier-1 producenten.

Gecertificeerde partner