Er zijn nog maar 9/50 spots over...
Vanaf €30 per maand

Je eigen zonnepanelen zonder investering

Profiteer van zonnepanelen zonder initiële kosten, rente en voorschot. Vul onze snelle dakscan in en ontdek of jij in aanmerking komt.

Bespaar €1600 op je energierekening en houd geld over voor andere leuke dingen!

Bij Ennex willen we het groen worden zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom bieden we slechts 50 mensen de unieke kans om hoogwaardige zonnepanelen op hun dak te installeren, zonder initiële investering. Het biedt je de kans om zonder dure investering toch direct geld te besparen op je energierekening én tegelijkertijd geld over te houden aan het eind van de maand door de beste zonnepanelen de wij op je dak leggen.

`
solar-image
zonnepanelen-icon
Wordt wettelijke eigenaar van je zonnepanelen

Jij bent de baas van jouw zonnekracht, want bij ons doen we niet aan zonnepanelen huren. Word de wettelijke eigenaar van je zonnepanelen en geniet van volledige controle over je energievoorziening.

wallet-icon
Rente of een voorschot? Een no-go!

Rente of een voorschot? Vergeet het maar! Bij ons is dat verleden tijd. Profiteer van zonnepanelen zonder extra kosten en gedoe.

smile-icon
Installatie binnen 3 weken mét een glimlach

Met een glimlach en binnen 3 weken komen onze professionele installateurs jouw zonnepanelen plaatsen.

Ja, dit wil ik!

arrow Er zijn nog 9 spots over

Hoe het werkt?


1

Vul je
gegevens in bij
de dakscan

2

Wij checken
of je in aanmerking
komt voor
dit concept

3

Wij nemen
contact met je
op om je resultaat
te bespreken

Alle pluspunten op een rijtje

  • Houdt direct geld over voor andere (leuke of noodzakelijke) dingen
  • Bespaar vanaf dag 1 op je maandelijkse kosten
  • Je krijgt zonnepanelen op je dak, zonder een investering te doen!
  • Je bent direct eigenaar van het systeem
  • Geen rente of voorschot nodig
  • Betaal eenvast bedrag per maand dat lager is dan je huidige energietarief

Achteraf altijd
100% tevreden

google-reviews

Waarom zonnepanelen zonder investering?

We begrijpen het maar al te goed - het leven zit vol financiële uitdagingen en keuzes. Misschien droom je van een welverdiende vakantie, de aanschaf van die nieuwe vaatwasser, of wil je gewoon wat geld opzij zetten. Helaas komt de werkelijkheid vaak neer op een 'stukje maand overhouden aan het einde van je geld'. We begrijpen dat je jouw financiën slechts één keer kunt uitgeven, en wij willen dat je die keuzes niet hoeft op te geven.

Wat als we je vertellen dat je beide kunt hebben? Bij Ennex hebben we een oplossing bedacht die je in staat stelt om onmiddellijk van zonnepanelen te profiteren zonder dat het je een cent kost. Je leest het goed, géén initiële investering. Zo kun je niet alleen besparen op je energierekening, maar heb je ook ruimte voor die langverwachte vakantie of andere wensen. Bij Ennex maken we duurzaamheid én financiële flexibiliteit werkelijkheid.

Let op: dit is enkel interessant voor je als je...

Veelgestelde vragen


Onze panelen zijn uit voorraad leverbaar, hierdoor heb jij binnen 2-4 weken de panelen op je dak.

Om te bepalen of je in aanmerking komt voor ons unieke concept, raden we aan om onze dakscan uit te voeren. Deze scan analyseert je dak en jouw situatie om te bepalen of je geschikt bent voor zonnepanelen zonder investering.

Absoluut! Bij Ennex doen we niet aan het huren van zonnepanelen. Je wordt direct en volledig eigenaar van de geïnstalleerde zonnepanelen.

Precies, bij ons betaal je gegarandeerd geen rente en geen voorschot. Ons doel is om duurzaamheid toegankelijk te maken zonder extra financiële lasten.