Opbrengstanalyse

Benieuwd wat een investering in een zonne-installatie voor jouw bedrijf opbrengt?

Welke opbrengst kunt u verwachten van uw zonnepanelen?

Welke opbrengst kunt u verwachten van uw zonnepanelen? Installateurs en verkopers beloven gouden bergen. Helaas gaat dat niet altijd op.

Er zijn veel zaken die van invloed zijn op het gegenereerde vermogen van uw zonnepanelen: geografische ligging, oriëntatie van het dakvlak, hellingshoek van de zonnepanelen, maar ook het type en aantal panelen en de gebruikte omvormer(s).

Om een reële verwachting te berekenen maakt Green Energy Solutions gebruik van het simulatieprogramma PV-Sol. Een programma waarvan de uitkomsten geaccepteerd worden bij financieringsaanvragen bij Duitse banken.

PV sol maakt gebruik van klimatologische data van de dichtstbijzijnde meetstations van uw locatie. Data worden gemiddeld over de laatste 10 jaar, om uitschieters naar boven of beneden te voorkomen. Gegevens van zonnepanelen en omvormers worden dagelijks geüpdatet. Ervaring leert dat de uitkomsten uit de simulatie doorgaans lager liggen dan de werkelijk opgewekte stroom.

Middelgrote installaties (5kW-100kW)

Zal uw installatie zijn geld opbrengen? Is de terugverdientijd die u is beloofd reëel? Sunadise kan u helpen vragen die u heeft te beantwoorden en de lay-out van uw PV installatie te optimaliseren. Ook voor middelgrote installaties kunnen wij aanbiedingen van meerdere leveranciers met elkaar vergelijken. Deze service is gratis.

Zonne-installaties > 100kW

Voor installaties boven de 100 kW (350+ panelen) kunt u het best contact opnemen met Sunadise. De afdeling projectmanagement zal u verder begeleiden in uw aankooptraject.

Ben jij je aan het oriënteren voor de aanschaf van A kwaliteit Zonnepanelen? Onze experts hebben de beste voor je geselecteerd.