Financieren zonnepanelen zakelijk

Heeft jouw bedrijfspand een groot dak en wil je als ondernemer een goede en duurzame investering doen? Met een investering in A kwaliteit zonnepanelen en een deskundige installatie bespaar je direct op de kosten. Met de SDE++ subsidie worden zonnepanelen voor jouw bedrijf nog voordeliger. Rendement tussen 10% tot 14%, benieuwd of dit ook voor jou haalbaar is?

SDE++ subsidie voor bedrijven

De SDE++ subsidieregeling is er om bedrijven te stimuleren hun energieverbruik te verduurzamen door het investeren in een zonne-installatie met PV of PVT zonnepanelen. Ieder jaar is er een aanvraag ronde voor deze SDE++ subsidie. De subsidieronde voor 2021 is van 5 oktober tot 11 november.

Benieuwd of jouw bedrijf in aanmerking komt
voor de SDE++ subsidie?

Wil je dat jouw aanvraag nog voor de komende subsidieronde meegenomen wordt? Dan moet jouw bedrijf aan een aantal vereisten voldoen. Je ontvangt van ons een lijst met gegevens die wij nodig hebben voor de aanvraag. Wij verzorgen dan de gehele subsidieaanvraag met een PVSOL projectplan. De kosten voor de aanvraag worden bij akkoord van de offerte verrekend.

De subsidieronde voor 2022 is nog niet bekend. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer deze datum bekend is?

Ja zet mij op de e-maillijst en ontvangt een melding wanneer deze datum bekend is. Zo zijn we altijd op tijd met de SDE++ subsidieaanvraag.